«Γάζωσαν» μπαρ στον Άγιο Παντελεήμονα-Άγρια καταδίωξη



Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον μπαρ σημειώθηκε, λίγα λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας.


Άγνωστοι δράστες -πιθανότατα δύο- που επέβαιναν σε πράσινο αυτοκίνητο, μάρκας Mitsubishi, με κλεμμένες πινακίδες, οι οποίες ανήκουν σε αυτοκίνητο μάρκας Volvo, σταμάτησαν έξω από μπαρ, επί της οδού Αριστοτέλους, στον Άγιο Παντελεήμονα και αφού το γάζωσαν με καλάσνικοφ τράπηκαν σε φυγή.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν το όχημα στην Λ. Πατησίων. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες απείλησαν με τα καλάσνικοφ τους αστυνομικούς και τράπηκαν εκ νέου σε φυγή. Στις Τρεις Γέφυρες οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη τους, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους συνεχίζονται.

Να σημειωθεί ότι ανάλογο περιστατικό εκτυλίχθηκε, πριν από μερικές μέρες, στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και μία γυναίκα να τραυματιστεί.






KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!



Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου