Πρεμιέρα για Ελεονώρα Μελέτη στο Ε: Δείτε τη να δοκιμάζει ελαφρά ναρκωτικά μπροστά στην κάμερα!

Πρεμιέρα για Ελεονώρα Μελέτη στο Ε: Δείτε τη να δοκιμάζει ελαφρά ναρκωτικά μπροστά στην κάμερα!


Πρεμιέρα χθές βράδυ ειχε η εκπομπή «Hashtag» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, από τη συχνότητα του Espilon.

Η γνωστή παρουσιάστρια, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και με μαζεμένα πίσω τα μαλλιά της, καλησπέρισε τους τηλεθεατές εξηγώντας το περιεχόμενο της εκπομπής: «Καλησπέρα! Καλώς ήρθατε στο hashtag. Οι πιο νέοι όχι απλά ξέρετε το hashtag, αλλά το χρησιμοποιείται διαρκώς. Απόψε θα κάνουμε hastag την λέξη “ελευθερία”» εξήγησε, ξεκινώντας την εκπομπή από την πόλη του Άμστερνταμ αφού σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας «Le Monde» είναι το μέρος του κόσμου με τις περισσότερες ελευθερίες.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε με Έλληνες που ζουν στην Ολλανδία, ενώ επισκέφθηκε τα ειδικά σημεία όπου οι ναρκωτικές ουσίες είναι νόμιμες και πωλούνται σε μαγαζιά. Η ίδια μαζί με την ομάδα της εκπομπής της αποφάσισαν να κάνουν ένα πείραμα για να δουν τις επιδράσεις των ναρκωτικών ουσιών, δοκιμάζοντας space cake, (ένα cake φτιαγμένο από υπολειμματα ινδικής κάναβης) που η επίδρασή του διαρκεί τρεις ώρες. Την επόμενη ημέρα, η παρουσιάστρια μιλώντας στην κάμερα και στον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Θέμη Μάλλη, εξομολογήθηκε πώς ένιωσε: «Αηδία, δεν θα το ξανάκανα. Είμαι άνθρωπος του ελέγχου και αν δεν έχω τον έλεγχο δεν μου αρέσει. Με καταπιέζει, δεν έχω αίσθηση του πώς νιώθω».

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Μετά το οδοιπορικό στο Άμστερνταμ η Ελεονώρα Μελέτη καλησπέρισε τους τηλεθεατές ζωντανά από το πλατό της εκπομπής. «Το hashtag live το εμπνευστήκαμε τελευταία στιγμή. Θέλαμε εσείς να δηλώνετε και να δικαιώνεται τον τίτλο της εκπομπής. Να συζητάμε το θέμα με εσάς και με εκλεκτούς καλεσμένους» ήταν τα πρώτα λόγια της ζωντανής εκδοχής της νέας της εκπομπής. Επίσης, ευχαρίστησε τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon που της έδωσε το βήμα να κάνει την εκπομπή που ονειρευόταν και στην συνέχεια συζήτησε με τους καλεσμένους το θέμα της πρώτης της εκπομπής.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου