Εκτός τόπου και χρόνου… στον τελικό του Μουντιάλ (video)

Νόιερ, Λαμ και Μίλερ αποκάλυψαν πόσο… εκτός τόπου και χρόνου ήταν ο Κριστόφ Κράμερ μετά τη διάσειση που υπέστη στον τελικό του Μουντιάλ. Δείτε πόσα απίστευτα ξεστόμισε.


Εκτός τόπου και χρόνου… στον τελικό του Μουντιάλ (video)

Η ομάδα του έπαιζε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όμως ένα χτύπημα στο κεφάλι έκανε τον Κριστόφ Κράμερ να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται.

Ο μέσος της Γκλάντμπαχ πέρασε αρκετά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να διαπιστωθεί πως όχι απλώς δεν μπορούσε να συνεχίσει να παίζει, αλλά ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Οι μαρτυρίες τριών συμπαικτών του, των Μάνουελ Νόιερ, Φίλιπ Λαμ και Τόμας Μίλερ, είναι όλα τα λεφτά και τις έκαναν σε εκπομπή που φιλοξενούσε τον ίδιο τον Κράμερ.

Το ότι ρωτούσε τον διαιτητή «Είμαστε στον τελικό του Μουντιάλ;» είναι το λιγότερο.

«Φαινόταν καλά, μέχρι να διαπιστώσω πως συμπεριφερόταν παράξενα. Ήρθε και μου είπε ‘Άσε με να παίξω εγώ τερματοφύλακας’», αποκάλυψε ο Νόιερ.

«Στην αρχή δεν ανησυχούσα, αλλά κατάλαβα πως κάτι τρέχει, όταν ήθελε να μου πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όταν θέλησε να αλλάξει φανέλα με το διαιτητή, είπα ‘Αρκετά’», πρόσθεσε ο Λαμ.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Το αποκορύφωμα ήταν όσα είπε στον Τόμας Μίλερ. «Με αποκάλεσε Γκερντ και με συνεχάρη για τον τελικό του 1974, ενώ μου είπε ‘τι ωραία ατμόσφαιρα υπάρχει εδώ στο στάδιο του Ρουρ. Ευτυχώς αντικαταστάθηκε γιατί ποιος ξέρει τι άλλο θα μπορούσε να κάνει. Ίσως να… κατέβαζε το σώβρακο του διαιτητή».





               
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου