Χωρίς... φρένα η Ρεάλ! (video)

Δεν έβαλε πέντε και οκτώ όπως στα πρόσφατα παιχνίδια της. Αυτό, όμως, διόλου εμπόδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης να... καθαρίσει εκτός έδρας την Βιγιαρεάλ (2-0) και να συνεχίσει την ανοδική πορεία της.


Χωρίς... φρένα η Ρεάλ! (video)
Photo: Getty Images

Με Βασιλεία και Έλτσε έβαλε πέντε. Με Λα Κορούνια οκτώ. Σήμερα η Ρεάλ... αρκέστηκε στα δύο, αλλά της ήταν αρκετά για να πάρει τη νίκη μέσα στο «Μαδριγάλ» επί της Βιγιαρεάλ (2-0) και να δείξει πως οι μέρες... κρίσης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, συνεχίζοντας φορτσάτη! 


Η «βασίλισσα» δεν χρειάστηκε να παίξει στα... όρια, ούτε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Η ποιότητά της... έκανε παιχνίδι και υπέταξε το μαχητικό «κίτρινο υποβρύχιο» που στα πρώτα 25' ήταν καλύτερο κι αν δεν ήταν ο Κασίγιας ενδεχομένως να είχε πάρει προβάδισμα. 

Κι ο Μόντριτς στο 32' με εξαιρετικό σουτ... έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ στο 40' μετά από εξαιρετική... βαθιά μπαλιά για τον Μπενζεμά, εξίσου εντυπωσιακή κίνηση και ασίστ του ίδιου, ήρθε ο Κριστιάνο να βρει για ακόμα ένα παιχνίδι δίχτυα και να γράψει το 2-0. Ένα σκορ που δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, όπου ουσιαστικά παίχτηκε κακό ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν επ' ουδενί να απειλήσουν και τη Ρεάλ να παίρνει... σβηστά το τρίποντο.
KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου