Στην Αθήνα η Lady Gaga




Σε ελληνικό έδαφος πάτησε η εκκεντρική -πλην πολυσυζητημένη- τραγουδίστρια της ποπ Lady Gaga, προερχόμενη από την Τουρκία.


Η Αμερικανίδα σταρ αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης, όπου την περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία εκατοντάδες θαυμαστές της, κυρίως νεαρής ηλικίας. Θέλοντας να τους ευχαριστήσει, εμφανίστηκε ως Αφροδίτη του Μποτιτσέλι και έκανε ένα μίνι χορευτικό σόου...

Το ενδιαφέρον για την εκκεντρική ερμηνεύτρια είναι μεγάλο και χαρακτηριστικό είναι ότι από νωρίς το μεσημέρι φωτορεπόρτερ και φανατικοί θαυμαστές «κατασκήνωσαν» έξω από το ξενοδοχείο Grande Bretagne στο Σύνταγμα.

Το σόου που έδωσε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»:








H άφιξη στο ξενοδοχείο...εν μέσω χειροκροτημάτων


Φωτορεπόρτερ και θαυμαστές έξω από το Grande Bretagne
Φωτορεπόρτερ και θαυμαστές έξω από το Grande Bretagne


Θαυμαστές της ποπ σταρ στο κέντρο της Αθήνας
Θαυμαστές της ποπ σταρ στο κέντρο της Αθήνας


Θερμή υποδοχή στην εκκεντρική σταρ
Θερμή υποδοχή στην εκκεντρική σταρ


Στην... αναμονή
Στην... αναμονή








Οι... ασυνήθιστες απαιτήσεις της Lady Gaga

Δεν έχουν σταματημό οι απαιτήσεις της Lady Gaga, η οποία απαιτεί πράγματα που ανάγονται στη σφαίρα της καλλιτεχνικής φαντασίας.

Τι κι αν την πρώτη φορά είχε ζητήσει σκάφος για να κάνει κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, λιμουζίνα και 330 λευκά τριαντάφυλλα στην πολυτελή σουίτα όπου θα διαμένει; Τώρα φρόντισε να ενημερώσει τους υπευθύνους για τις διατροφικές συνήθειές της και για τη διακόσμηση που πρέπει να έχουν ο χώρος διαμονής της και το καμαρίνι της.

Το μενού, σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε η εκκεντρική super star, θα είναι βασισμένο στη μεσογειακή διατροφή και μάλιστα ο σεφ που θα την αναλάβει για όσες μέρες μείνει στην Αθήνα έχει κάνει ήδη τις προτάσεις του. «Βασίλισσα» του μενού είναι η χωριάτικη σαλάτα, ενώ έχουν προταθεί και κάποια πιάτα με λαχανικά, τα οποία η Gaga προτιμά στη διατροφή της.

Αυτό που έγινε ξεκάθαρο στους υπεύθυνους είναι ότι στις φρουτοσαλάτες της δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βάλουν σταφύλια, αφού η τραγουδίστρια είναι αλλεργική, ενώ απαγορεύεται ρητώς και το κρασί.

Στα ψυγεία στη σουίτα και στο καμαρίνι της θα πρέπει να υπάρχουν πολλά αναψυκτικά, κυρίως Coca-Cola, ανθρακούχο νερό, διάφορα οινοπνευματώδη ποτά και άφθονος πάγος.

Ως λάτρης της τηλεόρασης, η Lady Gaga διεμήνυσε ότι θέλει να παρακολουθεί τις αγαπημένες εκπομπές της μέσω καλωδιακής, ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει τα συνοδευτικά σνακ.

Όλα όσα έγιναν πριν την άφιξή της...



Οι θαυμαστές της Lady Gaga στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος


Ο χώρος υποδοχής της Lady Gaga


Πλήθος θαυμαστών περιμένουν την σταρ έξω από το ξενοδοχείο Grande Bretagne όπου θα καταλύσει


Η πολυαναμενόμενη συναυλία:

Με τα δεύτερα πιο ακριβά εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί («golden standing» 104,5 ευρώ), το κοινό μπορεί ακόμα να προμηθευτεί τα πιο χαμηλού κόστους εισιτήρια που ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 82,5 ευρώ, όπως επίσης και τα πιο ακριβά εισιτήρια της συναυλίας «VIP» που στοιχίζουν 115,5 ευρώ. 

Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της Lady Gaga, που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι, πήγε στο Τελ Αβίβ στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ χθες, Τρίτη, παρουσιάστηκε στην Κωνσταντινούπολη. Η περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της Lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. 

Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας στην Αθήνα μαζί με άλλες γνωστές επιτυχίες της. Η ξεχωριστή αυτή παράσταση, για άλλους «το καλλιτεχνικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στον χώρο της ποπ μουσικής», περιέχει μουσική, χορό, επίδειξη μόδας και πάρτι - στοιχεία που ενσωματώνονται πάντοτε σε όλα τα σόου της διάσημης τραγουδίστριας. 

Η τεράστια σκηνή που θα στηθεί στο ΟΑΚΑ την παραμονή της συναυλίας της από τους τεχνικούς που την ακολουθούν σε όλη τη παγκόσμια περιοδεία της, θα είναι σαν μια απέραντη πασαρέλα στην οποία θα παρελαύνει τραγουδώντας και χορεύοντας η Lady Gaga, έχοντας μαζί της 14 χορευτές και πέντε μουσικούς, αλλάζοντας συνεχώς, επί σκηνής, ρούχα, περούκες, φτερά. 

Η σκηνή ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «Παχιά Κυρία», και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ., το ύψος 21μ., και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων. Θα τοποθετηθούν δυο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 21:00 ενώ οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου