Βγαλμένο από ταινία: Διασώστες ακρωτηρίασαν το πόδι παγιδευμένου

Βγαλμένο από ταινία: Διασώστες ακρωτηρίασαν το πόδι παγιδευμένου (βίντεο)

Διασώστες ακρωτηριάζουν το πόδι ενός άντρα που έχει παγιδευτεί σε βράχια για 50 ώρες
 Οι διασώστες ανάγκασαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του άντρα που είχε παγιδευτεί σε μία οροσειρά του Γιοχάνεσμπουργκ στην Αφρική.
Το περιστατικό θύμισε την ταινία του Χόλιγουντ, «127 Ώρες», η οποία βασίστηκε σε αληθινή ιστορία.
Ο ορειβάτης κάλεσε μέσω του κινητού τηλεφώνου του τους διασώστες οι οποίοι αρχικά προσπάθησαν να τον βοηθήσουν από το βράχο αλλά δεν τα κατάφεραν.
Τελικά μετά από ώρες προσπάθειας αποφάσισαν να του ακρωτηριάσουν το πόδι αφού φοβήθηκαν για την υγεία του άντρα που ήταν παγιδευμένος επί 50 ώρες.
«Ακούστε με, αν χρειάζεται να μου κόψετε το πόδι, απλά κόψτε το. Απλά πάρτε με από δω» ακούγεται να λέει ο ίδιος στο βίντεο.
Το περιστατικό θυμίζει την περιπέτεια του Aron Ralston,του οποίου η ιστορία το 2003 ενέπνευσε τον James Franco για να κάνει την  ταινία 127 ώρες.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Ο Ralston δεν είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με διασώστες και παγιδεύτηκε για σχεδόν μια εβδομάδα πριν χρησιμοποιήσει τελικά μόνος του μία λεπίδα για να απελευθερώσει τον εαυτό του από το βράχο ο οποίος είχε καρφωθεί στο χέρι του.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου