Άσχημα νέα για Σιόβα και Γκαζαριάν στον Ολυμπιακό!

Ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 με 4 εβδομάδες, ενώ η κατάστασή του Δημήτρη Σιόβα θα επανεκτιμηθεί σε δέκα ημέρες.


Ένα μήνα εκτός ο Γκαζαριάν, 10 μέρες  ο Σιόβας

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού που έκανε σήμερα θεραπεία τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στην έσω μοίρα του ορθού μηριαίου δεξιά και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δέκα ημέρες. 
Από την άλλη, ο Γκαζαριάν υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού του μακρού προσαγωγού δεξιά και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 με 4 εβδομάδες, ενώ σήμερα έκανε θεραπεία.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος ένιωσε μία ενόχληση στον έσω πλάγιο του αριστερού του γόνατος όμως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Θεραπεία έκανε ο Ντοσεβί, κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Σαλίνο, ο οποίος έκανε και έξτρα ατομικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αποκατάστασής του ακολουθεί ο Ιμπραΐμ.
Σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προτελευταία τους προπόνηση για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.  Οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορία της μπάλας (passing game), πίεση προς τον αντίπαλο και ολοκλήρωσαν με τακτική και δίτερμα.
Η επόμενη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 10:00.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Μετά το τέλος της προπόνησης θα λάβει χώρα η βράβευση του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου