Αποφασίζει εντεκάδα ο Αναστασίου ενόψει πρωταθλήματος


Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού ο Λουκ Στιλ αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Τριφυλλιού. Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ικανοποιημένος από τον Άγγλο τερματοφύλακα στο ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και προσανατολίζεται να του δώσει για επιβράβευση ακόμα μια συμμετοχή.
Ο Αναστασίου κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν πήρε άριστα στη διαχείριση των τερματοφυλάκων μοιράζοντας αρμονικά το χρόνο συμμετοχής δύο ικανών γκολκίπερ, του Στέφανου Καπίνο και του Στέφανου Κοτσόλη. Ο πρώτος ήταν βασικός στα 2/3 των αγώνων και ο δεύτερος  στα υπόλοιπα. Ο Καπίνο πήρε τα περισσότερα ματς του πρωταθλήματος και ο Κοτσόλης όλα του Κυπέλλου συν κάποια παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και φέτος ο Αναστασίου.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Στη σημερινή αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου στις 4 μ.μ. στη Λεωφόρο, ο Αναστασίου θα επαναφέρει την… ενδεκάδα πρωταθλήματος με τους Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Ντίνα, Καρέλη να επιστρέφουν αντί των Τριανταφυλλόπουλου, Χουχούμη, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη κατ’ αντιστοιχία. Εννοείται πως οι Πράσινοι θέλουν τη νίκη και ένα ήσυχο απόγευμα, κάτι που τους έχει λείψει στη φετινή σεζόν. Μια τρίτη σερί επιτυχία θα απογειώσει το ηθικό των παικτών ενόψει της καθοριστικής για την ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης με την Εστορίλ στην Πορτογαλία.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου