Οι "εκλεκτοί" του Μίτσελ για Πάτρα

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν το ματς Κυπέλλου με Παναχαϊκή στην Πάτρα πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η αποστολή των Πειραιωτών.


Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα Κυπέλλου την Τρίτη (23/9, 19:00) με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετέπειτα ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.
KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Κατ' αρχάς, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, κατοχής και σωστής κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ παράλληλα έκαναν και δίτερμα σε χώρο ίσο με τα τρία τέταρτα του γηπέδου.
Αγωνιστικά προβλήματα, πέραν των Ντοσεβί και Σαλίνο δεν υπάρχουν, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν ο Μανιάτης με τον Μαζουάκου. Πάντως, ο Μίτσελ πήρε πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή.
Οι "ερυθρόλευκοι" αναχωρούν την Τρίτη για την πρωτεύουσα της Αχαΐας, ενώ όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν κανονικά, στις 10:00 στο Ρέντη.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Αναλυτικά η 18άδα: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου