ΒΙΝΤΕΟ: Γιώργος Τσαλίκης για Μάρκο Σεφερλή: «Έφαγε πολύ φτύσιμο, τώρα όλοι θα τον γλύφουν»!

seferlis
 Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο παρουσιαστή του πρωινού του Mega, Μάρκο Σεφερλή.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
«Ο Σεφερλής αγωνίστηκε και έφαγε πολύ φτύσιμο. Τον σνόμπαραν και τον έλεγαν βήτα. Ο Μάρκος απέδειξε ότι διαχρονικά είναι ο καλύτερος νέος κωμικός της γενιάς του, γεμίζει το Δελφινάριο χιλιάδες κόσμου κάθε βράδυ, είναι εντυπωσιακό τον ζηλεύουν οι τραγουδιστές,κανένας τραγουδιστής το 2014, δεν βάζει τον κόσμο μέσα όσο ο Σεφερλής. Και τώρα που θα κάνει το πρωινό του Mega όλοι θα τον γλύφουν» είπε χαρακτηριστικά. Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε επίσης πως σπάνια δίνει συνεντεύξεις γιατί δεν θέλει να λέει μ@λ@κ@@ς.
Μάλιστα δήλωσε πως το «The Voice» του άρεσε αλλά γενικά είδε πως τα παιδιά που πάνε στα shows δεν έκαναν καριέρα. «Μόνο ο Κιντάτος που τραγουδάει μαζί με τον Αργυρό» είπε. «Τραγουδάει ο άνθρωπος. Επιτυχία έκανε; Όταν κάνει επιτυχία σφύρα μου. Δηλαδή είναι 100 άτομα στα ριάλιτι και κάνουν επιτυχία πέντε!» τόνισε ο Τσαλίκης και πρόσθεσε: «Αν ο γιος μου μου πει να πάει σε ριάλιτι – το Voice το βλέπω, το στηρίζω, μη δω κανένα τίτλο “κράζει» τα ριάλιτι- θα του πω πήγαινε αλλά έχε και ένα πτυχιάκι».

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!


           
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου