Τι τηλεθέαση σημείωσε η “Μια” της Τατιάνας Στεφανίδου;




Εξαιρετική η πρεμιέρα της παρουσιάστριας...
Δευτέρα χθες, με πρεμιέρες στην ψυχαγωγική ζώνη του Σταρ.Την αρχή έκανε η «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου, που άνοιξε την τηλεοπτική σεζόν με τρίωρο καθημερινό πρόγραμμα.

Η Τατιάνα, που έχει αναμφισβήτητα μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία, και πολύ επιτυχημένες εκπομπές στο ενεργητικό της, για πρώτη φορά φέτος παρουσιάζει κάτι πιο νεανικό και φρέσκο.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Η ομάδα της, όλοι νέα, και άκαυτα τηλεοπτικά πρόσωπα, επιθυμούν να μπουν στα σπίτια του κοινού και να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές, με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Στην χθεσινή εκπομπή, η παρουσιάστρια, καλησπέρισε τον κόσμο χαλαρή και άνετη, αλλά και με λίγο άγχος -όπως η ίδια παραδέχθηκε- στο νέο της αυτό εγχείρημα.

Η τηλεθέαση χαμογέλασε στη ¨”Μια” με τα νούμερα να είναι υψηλά/ Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος της εκπομπής στα γενικά ήταν 17,6%, ενώ ο μέσος όρος στο δυναμικό-νεανικό κοινό ήταν 18,3%.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Τα υψηλότερα νούμερα της “Μια”σημειώθηκαν στο διάστημα 13:45-14:00, που η τηλεθέαση έφτασε το 24,3% στα γενικά , ενώ στο δυναμικό κοινό, το υψηλότερο τέταρτο, ήταν στο διάστημα 14:15 με 14:30 όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 25,1%

Από την πρώτη μέρα, αυτό που παρατηρούμε , βάση του πίνακα τηλεθέασης, είναι ότι η Τατιάνα, σημείωσε υψηλότερα νούμερα στο δυναμικό κοινό, κάτι στο οποίο τα κανάλια .δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα. 
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου