Παναχαϊκή - Ολυμπιακός 0-1




Ζόρια συνάντησε ο Ολυμπιακός απέναντι σε μια πολύ καλή Παναχαϊκή, στην αναμέτρηση που φιλοξένησε το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι Πειραιώτες με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους είχαν διάθεση αλλά όχι ρυθμό και ομοιογένεια, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται πολύ στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους γηπεδούχους που στάθηκαν εξαιρετικά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Η Παναχαϊκή σε δύο περιπτώσεις (50', 60') μπορούσε να προηγηθεί αλλά οι προσπάθειες των Στεργίδη και Ντα Κόστα σταμάτησαν στα δοκάρια του Μέγκιερι. Ο Άλμπι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο 61' και το παιχνίδι κρίθηκε με μια ακόμη άτυχη στιγμή για τους Πατρινούς, αυτή την φορά με τον στόπερ Κάργα να πετυχαίνει αυτογκόλ (74') στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα στο πλασέ του Μπενίτες.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να βραβεύσει τον Μίτσελ για την έως τώρα προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στον Ισπανό τεχνικό. "Όταν μία τόσο μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου, όπως ο κ. Μίτσελ, έρχεται στο γήπεδό μας και την Πάτρα, δεν γίνεται να μην τον τιμήσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Παναχαϊκής.


KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου