Στο κελί για τα καλά ο ανελέητος νταβατζής - Εκπόρνευε και κακοποιούσε μητέρα με νοητική στέρηση



- Ο ανελέητος 31χρονος περιέφερε την δύστυχη μητέρα ανά την Ευρώπη
- Με ελαφρά νοητική υστέρηση η εκπορνευόμενη και κακοποιημένη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών
- Πρώτη εφαρμογή των νέων κοινοτικών οδηγιών διασφάλισαν την βαριά ποινή


























ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!

Με κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκε ο αδίστακτος και ανελέητος 31χρονος Βούλγαρος με τις κατηγορίες για εμπορία και σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικου προσώπου με σκοπό το οικονομικό όφελος.

Η Δικαιοσύνη εξάντλησε την αυστηρότητά της εφαρμόζοντας πλέον τις νέες κοινοτικές οδηγίες της Ε.Ε. Το δικαστήριο έκρινε την δράση του 31χρονου ως ανελέητη έναντι της συμπατριώτισσάς του, η οποία πέραν του ότι είναι μητέρα 2 παιδιών, πάσχει από ελαφρά νοητική υστέρηση και είναι επίσης και πλήρως αναλφάβητη.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!

Όπως αναφέρει ο 'ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ' στο δημοσίευμά του, ο 31χρονος και ο αδελφός του υπόσχονταν στην κοπέλα χρήματα και στέγη ώστε να την δελεάσουν, εκμεταλλευόμενοι την τραγική της κατάσταση.

Αντ' αυτού όμως, ο καταδικασθείς την απειλούσε συνέχεια ότι θα τις προκαλούσε ανεπανόρθωτες σωματικές βλάβες, ασκώντας ψυχολογική βία πάνω της, με την δύστυχη γυναίκα να δείχνει από ένα σημείο και έπειτα πλήρη υποταγή προς τον 31χρονο.

Στην απόφασή του το δικαστήριο αναφέρει ότι ο 31χρονος μεταχειριζόταν συνεχώς την συμπατριώτισσά του όχι ως ανθρώπινο ον, αλλά ως αντικείμενο. Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο 31χρονος είχε πείσει την γυναίκα να ξεκινήσει να εργάζεται για λογαριασμό του, ενώ την είχε εκπορνεύσει πριν την έλευσή τους στην Κύπρο και στην Γαλλία και την Γερμανία. 
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου