Πέτρος Κωστόπουλος- Τζένη Μπαλατσινού: Η συνάντηση στη Μύκονο και οι λόγοι του χωρισμού τους

Πέτρος Κωστόπουλος- Τζένη Μπαλατσινού

Πριν σχεδόν ένα μήνα ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού θα γιόρταζαν μία ακόμη επέτειο του γάμου τους, παραδοσιακά, στο σπίτι τους στη Μύκονο.

«Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και ήμασταν σίγουροι ότι θα κρατούσε μέχρι τα βαθιά γεράματα» υποστηρίζουν κάποιοι φίλοι τους. Βέβαια, οι ομηρικοί καβγάδες του ζευγαριού ηχούν ακόμα στα κοσμικά στέκια τόσο της Αθήνας όσο και της Μυκόνου.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!

Άλλωστε όπως υποστηρίζει το στενό φιλικό τους περιβάλλον πρόκειται για δύο ανθρώπους που ναι μεν ερωτεύτηκαν πολύ ο ένας τον άλλο ωστόσο είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες με κύριο και χαρακτηριστικό κοινό τους σημείο τη φιλοδοξία τους, που για τα επαγγέλματα με τα οποία ασχολήθηκαν βέβαια θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι ήταν επιβαλλόμενη.

Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να προβάλλει τη χαλαρή πλευρά της όταν εκτίθεται τηλεοπτικά ωστόσο πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα με έντονες εκρήξεις που σε συνδυασμό με τον ευέξαπτο χαρακτήρα του Πέτρο Κωστόπουλου έφταναν συχνά τη σχέση τους σε αδιέξοδο. «Αγαπήθηκαν βαθιά και αληθινά κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα που έχουν χωρίσει και όντας δημιουργοί των σπουδαιότερων επιτευγμάτων της ζωής τους, των παιδιών τους» υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι στενοί φίλοι. Γεγονός που επιβεβαιώνει και η συνάντησή τους την περασμένη Παρασκευή στη Φτελιά της Μυκόνου για να γιορτάσουν οικογενειακώς τα γενέθλια του γιου τους, Μάξιμου και την ονομαστική γιορτή της κόρης τους, Αμαλίας στο εστιατόριο «Alemagou» (σ.σ. η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε αυθημερόν στο κυκλαδίτικο νησί από την Πάτμο).

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!

Αυτόπτες μάρτυρες στην παραλία του κοσμοπολίτικου νησιού υποστηρίζουν πως αν το ζευγάρι δεν είχε ανακοινώσει το ίδιο πριν λίγες μέρες το χωρισμό του δεν θα πίστευε κανείς ότι έχει αποφασίσει να χαράξει χωριστούς δρόμους στη ζωή του, καθώς ήταν πολύ περιποιητικοί μεταξύ τους -μάλιστα ο Πέτρος Κωστόπουλος ανανέωνε το αντηλιακό στην πρώην σύζυγό του. 


Μια απόφαση δύσκολη μα κοινή συναινέσει καθώς οι εντάσεις, ανάμεσά τους, ήταν αρκετά συχνές με την καθημερινή κούραση να τους καταβάλλει ειδικά με όσα βίωσαν τα τελευταία χρόνια.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!
«Η Τζένη επέμενε να βγει η ανακοίνωση για το χωρισμό τους, επιλέγοντας μάλιστα αυτό να συμβεί μόλις έχουν ολοκληρωθεί οι τηλεοπτικές εκπομπές ώστε το προσωπικό τους θέμα να μην πάρει περισσότερη έκταση. Ήταν πολύ δύσκολο και επίπονο και για τους δύο να «προσποιούνται» καθημερινά στην πρωινή τους εκπομπή και μάλιστα για μεγάλο διάστημα ότι ζουν μια διαφορετική ζωή από αυτή που βίωναν στα σπίτια τους» αναφέρει πηγή πολύ κοντά στην οικογένεια.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού στη Μύκονο πριν μερικές μέρες. 


Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου