Κωστόπουλος και Μπαλατσινού ανακοίνωσαν το χωρισμό τους






Στην ξαφνική ανακοίνωση του χωρισμού τους προχώρησαν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού. Υστερα από μια τηλεοπτική σεζόν, που τους βρήκε για πρώτη φορά σε κοινή τηλεοπτική πορεία, με κοινή ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του Π. ΚωστόπουλουKoolnews, κοινοποίησαν τον χωρισμό τους. «Με πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία» όπως αναφέρουν στην δημόσια ανακοίνωσή τους, «θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι».
Στο σχετικό κείμενο δεν αναφέρουν -φυσικά- τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά τονίζουν ότι «...αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ' όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας».
Η ανακοίνωση καταλήγει με αναφορά στα τρία παιδιά τους και έκκληση στα media να τα σεβαστούν: «Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια».

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα, η κοινοποίηση του χωρισμού ενός «επώνυμου» ζευγαριού δεν είναι συνηθισμένη τακτική. Είχε ακολουθηθεί πρώτη φορά -και είχε σχολιαστεί -εκτενώς- στο διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου