Γιατί διάλεξαν Αβραμόπουλο ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος; Όλο το παρασκήνιο της επιλογής του νέου Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν

Γιατί διάλεξαν Αβραμόπουλο ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος; Όλο το παρασκήνιο της επιλογής του νέου Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν


- Την περασμένη Πέμπτη στη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου "κλείδωσε" η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου
- Γιατί ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τον νέο Επίτροπο στην Κομισιόν
- Γιατί αποδέχτηκε την πρόταση να φύγει για Βρυξέλλες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
- Ποιος του χρεώνει καλές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και τι δεν του συγχωρείται
ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ONALERT








ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!



Ας μην ψάχνουμε “βαθυστόχαστες αναλύσεις” και περίπλοκες αιτίες που οδήγησαν στην απόφαση τοποθέτησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στη θέση Επιτρόπου -πιθανότατα στον τομέα Μετανάστευσης- της Κομισιόν. Όπως πάντα, στην Ελλάδα τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται με κριτήρια πρωτίστως “εσωτερικής πολιτικής” σκοπιμότητας!
Η απόφαση για τον Αβραμόπουλο “κλείδωσε” την Πέμπτη στη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου. Και οι δυό τους δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τον Αβραμόπουλο. Ο πρώτος τον θεωρεί έναν υπολογίσιμο αντίπαλο στο μικροκομματικό εσωκομματικό “παιχνίδι” της ΝΔ. Δεν του “συγχωρεί” ότι δεν στηρίζει με νύχια και με δόντια τις κυβερνητικές επιλογές. Τον “υποψιάζεται” για τις καλές σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Βενιζέλος; Ούτε να τον ακούσει. Η “κόντρα” τους ξεκίνησε από την διεκδίκηση του υπουργείου Εξωτερικών στην οποία κέρδισε ο Βενιζέλος. Οι “διπλωματικές” πρωτοβουλίες και κινήσεις του Αβραμόπουλου μέσα από το ΥΠΕΘΑ εκνεύριζαν τον αντιπρόεδρο που δεν χρειάζεται και πολλές αφορμές για να σε κατατάξει στους εχθρούς του.

Συνεπώς και οι δύο “είδαν” στην τοποθέτηση Αβραμόπουλου στη θέση του Επιτρόπου την ευκαιρία να τον “ξεφορτωθούν” για να το πούμε ωμά.


Γιατί δέχτηκε ο Αβραμόπουλος; 


ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ OnAlert.gr


ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου