Απίστευτο: Του αφαίρεσαν 232 δόντια από το στόμα (φωτό-βίντεο)

Απίστευτο: Του αφαίρεσαν 232 δόντια από το στόμα (φωτό-βίντεο)

Ένας 17χρονος Ινδός άποτελούσε... αξιοθέατο, καθώς είχε στο στόμα του, και κρυμμένα κάτω από τα ούλα του, συνολικά 232 δόντια, τα οποία πλέον αφαιρέθηκαν.

Ένας 17χρονος Ινδός, ο Ασίκ Γκαβάλ, σίγουρα δεν είχε μια εύκολη ζωή. Με 232 δόντιθα να είναι κρυμμένα κάτω από τα ούλα του, δεν μπορούσε ποτέ να αισθανθεί φυσιολογικά.
Πριν μερικά χρόνια άρχισε μια πραγματική περιπέτεια, καθώς παραπονέθηκε στους γονείς του ότι τα ούλα του πρήζονταν και τον πονούσαν. Οι γονείς δεν έδωσαν μεγάλη σημασία στον πόνο, και ο καιρός πέρασε... Μέχρι που... πριν λίγες μέρες, ο Ασίκ δεν μπορούσε να σταθεί από τον πόνο. Ούτε να μασήσει μπορούσε, αλλά ούτε καλά καλά και να μιλήσει.






Έσπευσαν σε νοσοκομείο της Βομβάης, όπου οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες ακτινογραφίες, και... έτριψαν τα μάτια τους, καθώς αποκαλύφθηκε ότι κάτω από τα πρησμένα του ούλα, βρίσκονταν μερικές δεκάδες δόντια!
Μετά από μία επιτυχημένη επέμβαση που κράτησε κάτι παραπάνω από 7 ώωρες (!), οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι επρόκειτο στην ουσία για έναν καλοήθη όγκο, ο οποίος βρισκόταν σε όλη σχεδόν την κάτω γνάθο. Όπως είπαν χαρακτηριστικά "χρησιμοποιήσαμε ακόμη και σφυρί"!

Οι γιατροί αναφέρουν ότι πιθανότατα είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ένα τέτοιο περιστατικό στην ιστορία, αλλά δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ο 17χρονος να εμφανίσει στο μέλλον παρόμοιο πρόβλημα.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου