YFSF: O Κώστας Δόξας έγινε ο Azis, o No1 star της Βουλγαρίας

doxas
«Κάθε εβδομάδα ήταν και μια πρόκληση αλλά τόσο ωραία και ενδιαφέρουσα, γιατί μέσα από όλες αυτές γνώριζα και τον εαυτό μου», δήλωσε ο Κώστας Δόξας στο video που προηγήθηκε της εμφάνισής του.
Κατόπιν τόνισε πως η αγαπημένη του μεταμόρφωση ήταν η Ευσταθία, ενώ θα ήθελα να ξαναζήσει το live με τηΓωγώ Τσαμπά, γιατί ένιωθε πολύ ωραία που άκουγε συνεχώς το γέλιο του κοινού.
Τέλος πρόσθεσε πως απόψε αισθάνεται γλυκόπικρα γιατί την επόμενη εβδομάδα δεν θα βρίσκεται εδώ με όλους του συμμετέχοντες –ο ίδιος συγκινήθηκε πολύ- και πως όλοι είναι νικητές.
Ο ίδιος επέλεξε απόψε το βράδυ να εμφανιστεί ως Azis, πρόκειται για έναν Βούλγαρο τραγουδιστή με πολύ ιδιαίτερο στυλ και dress code που τα τελευταία χρόνια είναι διάσημος και στη χώρα μας.
Το κοινό σηκώθηκε όρθιο και άρχισε να χειροκροτεί. Ο Τάκης Ζαχαράτος τόνισε πως ο τραγουδιστής δεν ζητιανεύει τον σεβασμό, αλλά τον εκπέμπει και τον κατακτά και πως έδωσε ένα μάθημα κατά της σοβαροφάνειας.
Δείτε την εμφάνισή του:


Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου