Φαίη Σκορδά - Video: Η εντυπωσιακή επιστροφή στο «Πρωινό»


Φαίη ΣκορδάΣχεδόν ενάμισι μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους, η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο «Πρωινό». 

Η 34χρονη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες πετώντας με μια ειδική κατασκευή πάνω από την παραλία του Killini Beach Resort, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας την υποδέχτηκε με μια ανθοδέσμη στα χέρια. Εκείνη εμφανώς ανανεωμένη, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της, απηύθυνε την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές και στη συνέχεια έστειλε το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά.

Η Φαίη Σκορδά κατά την είσοδό της στο «Πρωινό» 

«Καλημέρα! [...] Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς γιατί ξέρω ότι σας έλειψα - και αναφέρομαι στα παιδιά μας, την τέλεια ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Να ευχαριστήσω εσένα, Γιώργο, για πολλά! Τώρα, όμως, γιατί έκανες πολλά, γιατί δούλευες πολύ πιο πολύ, έκανες πολλά... Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους τηλεθεατές, για τα υπέροχα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μου στείλατε. Όλες οι μανούλες καταλαβαίνετε πως αυτές οι στιγμές είναι στιγμές αφιέρωσης και αφοσίωσης, γι' αυτό τον λόγο δεν μπόρεσα να απαντήσω μέσα από το site ή από το twitter. Είδα τα λόγια αγάπης και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η διάσημη παρουσιάστρια. 

Δες το βίντεο: 
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου