O Κώστας Δόξας σε τρελά κέφια με το κορίτσι του στη Νάξο

doxas
Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφικά μαζί τον –ερωτευμένο- Κώστα Δόξα με το κορίτσι του Μαρία Μακρή… Ο τραγουδιστής, που κάνει θραύση με τις μιμήσεις τους στο «YFSF», είναι αρραβωνιασμένος εδώ και δύο χρόνια και στιγμή δεν κάνει μακριά από την κούκλα του, εκτός ίσως από το πλατό του σόου, αν και εκεί συχνά-πυκνά τον ακολουθεί και η Μαρία. Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε δύο εβδομάδες πριν στη Νάξο, μαζί με φίλους και γνωστούς, μεταξύ των οποίων και ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου.
Σκοπός του ταξιδιού -πέρα από ψυχαγωγικός- ήταν για τα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ με σκοπό την τουριστική προβολή του κυκλαδίτικου νησιού από το οποίο κατάγεται ο Ελευθερίου και όλο γι’ αυτό μιλά…  Τραγουδιστής και ηθοποιός έχουν δέσει μέσα από το σόου και έχουν γίνει κολλητοί, ενώ δεν σταματούν να κάνουν φοβερές πλάκες σε όλους τους συμπαίκτες τους, που έχουν να λένε… για το χιούμορ τους! Το περιοδικό ΥΟU λοιπόν ακολούθησε τα βήματά τους στη Νάξο και απαθανάτισε κατ’ αποκλειστικότητα σκηνές.
Δείτε φωτογραφίες
doxas1
doxas2
doxas3
doxas4
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου