Μια σέξι μαμά! Ποια ηθοποιός βγήκε έτσι στο θεατρικό σανίδι;

dragouminat
 Στην άκρως επιτυχημένη θεατρική παράσταση των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» συμμετέχει η γνωστή ηθοποιός και «κόβει» την ανάσα όταν εμφανίζεται στη σκηνή.
Ο λόγος για τη Ναταλία Δραγούμη, η οποία για τις ανάγκες του ρόλου εμφανίζεται με διχτυωτή φόρμα και μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο και «κλέβει» τις εντυπώσεις με την καλογυμνασμένη της σιλουέτα, αν σκεφτείς πως είναι και μητέρα δύο παιδιών!  «Δεν με ενοχλεί καθόλου το να με θεωρούν σέξι. Με χαροποιεί αντιθέτως πάρα πολύ. Θεωρώ ότι μια γυναίκα πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της. Δεν είχα ποτέ και δεν έχω αυτό το άγχος ότι στηρίζομαι στην εξωτερική μου εμφάνιση, ότι δεν υπάρχει «κάτι» που να βγαίνει από μέσα μου» είχε πει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο tv έθνος.
Στις  «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Τζένη Μπότση, Φωτεινή Ντεμίρη, Σοφία Βογιατζάκη, Πατρίκιος Κωστής, Παρθένα Χοροζίδου και η Τζέση Παπουτσή.
3452_NATALIA_DRAGOYMI_27062014
3445_NATALIA_DRAGOYMI_27062014
3469_NATALIA_DRAGOYMI_27062014
3453_DRAGOYMI_PAPOYTSI_VOGIATZAKI_XOROZIDOY_27062014
Share on Google Plus

About Βαγγέλης Νταλαπέρας

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου