Φρίμπονγκ για Ολυμπιακό

Δεδομένη θεωρούν οι Άγγλοι την μεταγραφή του Φρίμπονγκ στον Ολυμπιακό, του Γκανέζου αμυντικού.
Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον 22χρονο κεντρικό μέσο, Εμάνουελ Φρίμπονγκ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Άρσεναλ και έχει μείνει ελεύθερος από την Μπάρνσλευ.
Αγγλικό δημοσίευμα θεωρεί δεδομένη την απόκτηση του Εμάνουελ Φρίμπογκ από τον Ολυμπιακό. Το κείμενο τονίζει πως οι Πειραιώτες έχουν κλείσει τον 22χρονο (10/1/1992) Γκανέζο αμυντικό μέσο, ο οποίος διαθέτει κοινοτικό-βρετανικό διαβατήριο.

Ο Εμάνουελ Φρίμπονγκ προέρχεται από το φυτώριο της Άρσεναλ και χαρακτηριζόταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των "κανονιέρηδων". Είχε την ατυχία πριν λίγα χρόνια να αντιμετωπίσει έναν σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών), γεγονός που αποτέλεσε  τροχοπέδη στην καριέρα του.

Από την Άρσεναλ δόθηκε δανεικός σε ομάδες όπως οι Φούλαμ και Τσάρλτον, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην άσημη Μπάρνσλεϊ. Η ομάδα του υποβιβάστηκε και έμεινε ελεύθερος. Το δημοσίευμα τονίζει πως για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε και η Ίπσουιτς, αλλά  ο Γκανέζος χαφ προτίμησε τον Ολυμπιακό, που του δίνει την δυνατότητα να παίξει στο Champions League. 

Ο Εμάνουελ Φρίμπονγκ είχε αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο Champions League την σεζόν 2011/2012 με τη φανέλα της  Άρσεναλ. Η θέση του είναι εκείνη του αμυντικού μέσου και πρόκειται για ένα  γρήγορο και δυναμικό χαφ. Ο Ολυμπιακός, εφόσον ολοκληρώσει την απόκτηση του, θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο.
Share on Google Plus

About Βαγγέλης Νταλαπέρας

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου