Πάολα: Η απάντηση στον Ρέμο, οι πλαστικές και τα δημοσιεύματα

paol
Η Πάολα μετά την εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και απάντησε σε όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τον τρόπο που διασκεδάζει ο κόσμος στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η ίδια και ο Παντελής Παντελίδης, ενώ σχολίασε τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τις πλαστικές που έχει κάνει, αλλά και την κριτική που δέχτηκε, όταν κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα με την κόρη της να διασκεδάζει στο μαγαζί που εμφανιζόταν η μητέρα της.
Για όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος σχετικά με το τέλος του κύκλου των «μπουζουκιών» στην Ελλάδα, είπε: «Ο ίδιος χώρος είναι, μην το βλέπετε έτσι. Κάποια στιγμή έρχεται ο κορεσμός, βαριέσαι και λίγο.Πάντως μπορώ να τραγουδήσω και χωρίς λουλούδια και χωρίς ποτό. Όλα τα μπορώ!».
Όσο για το αν επέτρεψε στην κόρη της να ξαναέρθει στο μαγαζί που εμφανίζεται, μετά τη δημόσια κριτική που δέχτηκε, απάντησε: «Εννοείται! Για όνομα του Θεού… Δεν θα ξαναφέρω το παιδί μου στο μαγαζί, επειδή σου ήρθε εσένα να πεις «γιατί ήρθε εκεί;». Μη χειρότερα!».
Όσον αφορά τις πλαστικές και τα αρνητικά δημοσιεύματα, δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο παρακάτω.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου