Απόφαση-έκπληξη με Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό!

Απόφαση-έκπληξη με Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό!

Τι απόφαση έχουν πάρει στον Πειραιά για τον Ισπανό τερματοφύλακα που μπορεί να ξαφνιάσει πολύ κόσμο και για ποιο λόγο θα προχωρήσουν σε αυτή τη σπάνια κίνηση;

Έχει παρθεί απόφαση στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά να συμπεριληφθεί στην ομάδα των αρχηγών και ο Ρομπέρτο. Μπορεί ο Ισπανός τερματοφύλακας να βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στην ομάδα του Πειραιά αλλά από την καινούργια σεζόν θα φοράει το περιβραχιόνιο. Όχι απαραίτητα ως πρώτος αρχηγός, αφού υπάρχουν αρκετές παλιές καραβάνες μέσα στην ομάδα, αν και αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.


Μιλάμε, πάντως, για μια απόφαση-έκπληξη από τη στιγμή που ο παίκτης βρίσκεται ελάχιστο καιρό στο σύλλογο. Δεν συνηθίζεται, δηλαδή, ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα (μόλις τον περασμένο Γενάρη αγοράσθηκε με κανονική μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης) να γίνεται μέσα σε έξι μήνες και αρχηγός. Σε καμία ομάδα δεν συμβαίνει αυτό. Είναι, λοιπόν, κάτι σπάνιο. Και αυτό δείχνει, φυσικά, πόσο σημαντικός είναι ο Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης καθοριστικός που οι Ερυθρόλευκοι τον πιστεύουν πολύ και τον θεωρούν έναν από τους επόμενους ηγέτες της ομάδας. Γι΄ αυτό έχουν αποφασίσει να τον συμπεριλάβουν μέσα στην τριάδα, ή πεντάδα, των αρχηγών της νέας χρονιάς. Είναι μια κίνηση που αποδεικνύει ότι τον εκτιμούν ως ποδοσφαιρική-αγωνιστική αξία αλλά και ως χαρακτήρα.
Ο Ρομπέρτο θεωρείται υπόδειγμα αθλητή και επαγγελματία και έχει κερδίσει άπαντες στου Ρέντη με την αφοσίωσή του στην ομάδα. Μιλάμε, άλλωστε, και για έναν τερματοφύλακα μεγάλης κλάσης που έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και τοποθετείται σε περίποπτη θέση στην ευρωπαϊκή "βιτρίνα" του Ολυμπιακού. Μεγάλο περιουσιακό στοιχείο είναι για τους Πρωταθλητές ο Ρομπέρτο και το γεγονός ότι από τη νέα σεζόν θα είναι και ένας από τους αρχηγούς σημαίνει πολλά. 
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου