Alonso: «Δεν σταματάω αν δεν κατακτήσω ένα ακόμα τίτλο»

Alonso: «Δεν σταματάω αν δεν κατακτήσω ένα ακόμα τίτλο»


Βρίσκεται στη Ferrari πέντε σεζόν, ακόμα όμως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον πολυπόθητο παγκόσμιο τίτλο με τη Scuderia, κάτι που ήθελε από την πρώτη στιγμή.

Βέβαια, έχει κατακτήσει ήδη δύο πρωταθλήματα στην καριέρα του (το 2005 και το 2006), ωστόσο, αυτά δεν είναι αρκετά για τον Fernando Alonso. Από τότε που πήγε στην ιταλική ομάδα, έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση τρεις φορές, έκανε εξαιρετικές σεζόν παρότι δεν είχε το καλύτερο μονοθέσιο, αλλά ο τίτλος του φεύγει συνεχώς.

Τον επόμενο μήνα (29 Ιουλίου), ο Ισπανός οδηγός θα γιορτάσει τα 33α γενέθλια του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση του τρίτου παγκόσμιου πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει καμία άλλη σκέψη και δεν πρόκειται να αποσυρθεί μέχρι να το πετύχει.

«Περιμένω την ευκαιρία για να γίνουμε πρωταθλητές. Είναι ο μόνος στόχος μου και δεν θα αποσυρθώ αν δεν ικανοποιηθώ. Δουλεύω πολύ σκληρά γι αυτό. Ο τρίτος τίτλος σε βάζει σε μια λίστα με σημαντικά ονόματα. Μπορώ να συνεχίσω για πολλά χρόνια ακόμα, τρία, πέντε, επτά. Ο χρόνος δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να διασκεδάζω οδηγώντας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Alonso.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου