Η Ολλανδία αποκαθήλωσε με 5-1 σκορ την παγκόσμια πρωταθλήτρια

Η Ολλανδία αποκαθήλωσε με 5-1 σκορ την παγκόσμια πρωταθλήτρια

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» αναφέρει μία κινέζικη παροιμία, την οποία γνωρίζουν πολύ καλά οι Ολλανδοί, όπως φάνηκε στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.


Οι «οράνιε» του Λουίς Φαν Γκαάλ έστω με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση, πήραν το… αίμα τους πίσω από την Ισπανία, για την ήττα τους στον τελικό του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, καθώς διέσυραν με 5-1 σκορ στο «Αρένα Φόντε Νόβα» του Σαλβαντόρ και αποκαθήλωσαν την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Το συγκρότημα του Ντελ Μπόσκε μπορεί να προηγήθηκε στο παιχνίδι, ωστόσο μετά έγινε έρμαιο στις ορέξεις των υπερηχητικών Ολλανδών, έπιασαν φρενήρη ρυθμό και σκόρπισαν τους «φούριας ρόχας».

Οι Φαν Πέρσι 44', 72') και Ρόμπεν (53', 80), έκαναν ό,τι ήθελαν τους Ισπανούς και με δύο γκολ ο καθένας πρωταγωνίστησαν στην σπουδαία επικράτηση της ομάδας τους. Για τους Ολλανδούς σκόραρε επίσης και ο Φράι (64'), ενώ το προβάδισμα στους «φούριας ρόχας» το είχε δώσει από την άσπρη βούλα στο 28' ο Τσάμπι Αλόνσο, μετά από πέναλτι που κέρδισε, πέφτοντας στο έδαφος ο Ντιέγκο Κόστα. 
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου