«Εκδρομή» - Η νέα σειρά του ΑΝΤ1: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα


«Εκδρομή»
«Εκδρομή» είναι ο τίτλος της νέας σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο νέο φιλόδοξο σήριαλ, που συνδυάζει στοιχεία θρίλερ, πρωταγωνιστούν η Λίνα Σακκά, ο Όθωνας Μεταξάς, η Ευγενία Σαμαρά και μια πλειάδα ακόμα ηθοποιών. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και το σενάριο η Στέλλα Βασιλαντωνάκη.



Η ιστορία θέλει 13 άτομα να βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο - καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Άγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους, βρίσκονται εκεί ο καθένας με διαφορετική αφορμή:  μια γυναίκα αναζητά το παιδί της που υποπτεύεται πως έχει απαχθεί απ’ τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του, ένας καθηγητής ταξιδεύει μέχρι εκεί έχοντας λάβει μία πρόσκληση για να παραστεί στην αναστήλωση ενός παλιού βυζαντινού ναού που εκτελείται στην πλαγιά του βουνού, μια δημοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ για τα χειμερινά σπορ, ένας γέροντας αγρότης κάνει διακοπές έχοντας κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι από το διαγωνισμό κάποιας εταιρίας, τρεις ορειβάτες κάνουν tour με τον οδηγό τους, ένας μουσικός με την κοπέλα του –ανερχόμενη τραγουδίστρια- ψάχνουν να βρουν έναν μουσικό παραγωγό και μία μάνα που ανησυχεί για την κόρη της, μαθαίνει ότι βρίσκεται εκεί και την αναζητά.



Μυστικά του παρελθόντος αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Με ένα φλας μπακ από το παρελθόν -σαν κομμάτια ενός παζλ-  οδηγούν στο τι είχε γίνει τότε. Οι ήρωες φτάνουν σε οριακές καταστάσεις και αλληλοσπαράζονται. Τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τους κάνουν να χάσουν κάθε έλεγχο.




Σε διάλειμμα από τα γυρίσματα - από αριστερά: Δημήτρης Κοντός, Νίκος Τσολερίδης, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Ποιμενίδης, Δημήτρης Κυρατσούδης
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου