Η νέα φανέλα της Μπάγερν Μονάχου (PHOTOS)

Επιστροφή σε παλαιότερες εποχές για την Μπάγερν Μονάχου, μιας και η νέα της φανέλα θυμίζει έντονα αυτή της ομάδας του 1996. Δείτε τη νέα εμφάνιση των Βαυαρών, με το κόκκινο και το μπλε να δεσπόζουν.





ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE:PAREA RADIO
KANTE MA
Σ FOLLOW:RADIO ΠΑΡΕΑ


Τη νέα της φανέλα για τη σεζόν 2014-15 παρουσίασε παρουσίασε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία θυμίζει έντονα αυτή του 1996, με την οποία η ομάδα κατέκτησε το τότε Κύπελλο UEFA, νικώντας στον τελικό την Μπορντό.
Οι κόκκινες και οι μπλε ρίγες δεσπόζουν τόσο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της νέας εμφάνισης, που θα λέγαμε ότι έχει αρκετές ομοιότητες και με αυτή της Κρίσταλ Πάλας.

Από την άλλη, η εκτός έδρας εμφάνιση των Βαυαρών έχει τα χρώμα της εθνικής Γερμανίας. Είναι λευκή με μαύρες γραμμές στους ώμους, ενώ υπάρχουν και κάποιες πράσινες λεπτομέρειες στα μανίκια.

Όσον αφορά τη φανέλα με την οποία η Μπάγερν θα αγωνίζεται στους αγώνες του Champions League της νέας περιόδου, εκεί κυριαρχεί το μπλε και το γκρι χρώμα, ενώ δε λείπουν κάποιες κόκκινες γραμμές στους ώμους.


Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου