Έχασε το... άχαστο ο Τόρες

http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/01674/torres4_1674344a.jpg

Μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά από το τέρμα έχασε ο Φερνάντο Τόρες στην αναμέτρηση της Τσέλσι επί της Σάντερλαντ και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 2-2, με τους "μπλε" να παίρνουν τελικά τους 3 βαθμούς της νίκης, κερδίζοντας με 4-3.


Σε τροχιά τίτλου παρέμεινε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 4-3 επί της Σάντερλαντ με τον Φερνάντο Τόρες να χάνει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, θυμίζοντας τον παλιό κακό εαυτό του.
Στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, την ώρα που το σκορ βρισκόταν στο 2-2, ο άσος των "μπλε" είχε τεράστια ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο δεν τα κατάφερε, στέλνοντας την μπάλα αρκετά μέτρα άουτ σε σουτ που πραγματοποίησε πολύ κοντά στην εστία.
Λίγα λεπτά αργότερα πέρασε εκτός αγώνα, με την Τσέλσι να πιέζεται αρκετά στο τέλος του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 4-3, παρά το αρχικό προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε.
Ο Ισπανός είχε αστοχήσει σε μια παρόμοια ευκαιρία πάλι με τη φανέλα της Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σεπτέμβριο του 2011. Δείτε το video.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου