Μεταγραφική προσέγγιση μέσω twitter

Ένας λογαριασμός twitter είναι αρκετός για να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή, όπως μας δίδαξε ο πρόεδρος της αγγλικής Λέιτον Όριεντ, ο οποίος προσέγγισε καθ' αυτόν τον τρόπο έναν ποδοσφαιριστή.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μπάρι Χερν, που αγωνίζεται στην League 1 είδε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σον Μπατ στη Μίλγουολ όπου έκανε λόγο για "φρέσκο ξεκίνημα μετά από χρόνια" και δεν έχασε την ευκαιρία.
Εξάλλου, ο 26χρονος ακραίος επιθετικός είχε αγωνιστεί από τον Ιανουάριο ως δανεικός στην Λέιτον και ήταν γνωστός του ιδιοκτήτη. "Αξίζει να μιλήσεις μαζί μας; Έχουμε μεγάλα πλάνα για τη νέα σεζόν. Είμαστε ομάδα του Λονδίνου συν ότι πραγματικά σε θέλουμε", του έγραψε σε κοινή θέα.
Η απάντηση του Μπατ, ο οποίος σημείωσε 3 γκολ σε 13 ματς πέρυσι στο "Μάτσρουμ", απάντησε: "Ναι, σίγουρα. Πρέπει να γίνει γρήγορα όμως".
Ο Χερν απάντησε αμέσως: "Στείλε μου με προσωπικό μήνυμα τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σου και ας συναντηθούμε". "Θα το κάνω", ήταν η απόκριση του ποδοσφαιριστή.
Το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (24/06): Ο Μπατ υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών...

 
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου