Ένας από τους ωραιότερους άντρες στον κόσμο απέκτησε κοιλιά και «σωσιβιάκια». Ποιος είναι;


















Έγινε διάσημος για το τέλειο σώμα του..



Για έναν οποιονδήποτε άνθρωπο δεν θα μπαίναμε ποτέ στον κόπο να σχολιάσουμε τη χαλαρή κοιλίτσα και τα πλαϊνά σωσιβιάκια, όμως για κάποιον, που υπήρξε ένας από τους ωραιότερους άντρες στον πλανήτη -και μάλιστα με την πιστοποίηση του περιοδικού people- τα έξτρα κιλάκια είναι ατόπημα.

Ο Jason Lewis ήταν το μοντέλο/ηθοποιός που έκλεψε έστω και για λίγο την καρδιά της Samantha στο "S e x  and the city". Ο Absolut Hunk (ο απόλυτος παίδαρος) όπως συνήθιζαν τον αποκαλούν στο σίριαλ, έγινε διάσημος μεταξύ άλλων, για το σώμα του και για τους καλογραμμωμένους κοιλιακούς του.

Και στην πραγματική ζωή όπως και στο σίριαλ, ο Jason ήταν ένα γνωστό και πετυχημένο μοντέλο που πέρασε με ευκολία στην υποκριτική, ενώ το "S e x  and the city" υπήρξε η καλύτερη αφετηρία για την καριέρα του, που όμως δεν απογειώθηκε ποτέ.

Ο 42χρονος σήμερα ηθοποιός παραμένει φυσικά ένας πολύ γοητευτικός άντρα, όμως κάτω από το πουλόβερ της φωτογραφίας δεν κρύβονται μυς, άλλα μια κοιλίτσα και τα χερούλια της αγάπης, όπως λέμε χαϊδευτικά τα πλαϊνά σωσίβια.




Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου