Μαρία Μενούνος, Να Σε Χαιρόμαστε - Το πιο σέξι διεθνής φήμης κορμί μας έκλεισε τα 35 κι εμείς το γιορτάζουμε με καυτές φωτογραφίες του.


Έχουμε πολλούς λόγους να θέλουμε να κάνουμε ένα σέξι αφιέρωμα στη Μαρία Μενούνος. Και ο πιο πρόσφατος είναι τα γενέθλιά της, τα οποία το κορίτσι γιόρτασε με ένα πάρτι, όπου η ίδια ήταν πιο σέξι από ποτέ.

Κοιλιακοί, πόδια, χαμόγελο. Όλα έξω και όλα υπέροχα.







Ο δεύτερος λόγος για ένα τέτοιο αφιέρωμα είναι το υλικό που η ίδια μας δίνει απλόχερα: Οι απίστευτα σέξι φωτογραφίες που το Μαράκι ανεβάζει στο instagram. Φίλτρα γύρω από το αγαλματένιο της κορμί και το αποτέλεσμα έχει ξεφύγει.








Όμως αυτή η τελειότητα δεν είναι fake, όπως πολλά στο instagram. Είναι 100% αληθινή. Εμείς το έχουμε δει με τα μάτια μας στην παραλία αυτό το κορμί και δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το πόσο τέλειο είναι. Και αυτός είναι ο τρίτος και τελευταίος λόγος ύπαρξης αυτού του αφιερώματος:



Και, στην τελική, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Και αυτό το σπίτι έχει κορμί φανταστικό, εξωπραγματικό, που αξίζει, στα 35 του χρόνια, πολλούς επαίνους.



Μαρία, να μας ζήσεις, να σε χαιρόμαστ
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου