H Γεωργία Σάλπα Μάς Κάνει Υπερήφανους

Ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί στα βρετανικά περιοδικά κατάγεται από την Ελλάδα [βίντεο, πολλά βίντεο]

Η Γεωργία Σάλπα (αρνούμαστε να τη λέμε Georgia Salpa - γιατί έχει ελληνική καταγωγή βρε διάολε) είναι το κορίτσι που έχει κατακτήσει όλα τα βρετανικά tabloids. Και όχι αδίκως. Το παράδοξο είναι πως ενώ είχε κάνει μία φωτογράφiση και στα εγχώρια περιοδικά την αφήσαμε να φύγει. Με τέτοιο κορμί. Απαράδεκτοι.

Πιο απαράδεκτοι δεν γίνεται. Γιατί δεν είναι μόνο το κορμί της που σε κάνει να κολλήσεις, αλλά είναι και αυτό το σάτυρο νάζι της. Μόνο μερικά βίντεο μπορούν να αποδώσουν με ακρίβεια αυτό που εννοώ.


27 χρονών και το κορίτσι έχει καταφέρει τόσα πολλά. Αλλά τα περισσότερα τα κατάφερε αφού μπήκε στο σπίτι του Big Brother. Έκτοτε, ακολούθησαν φωτογραφίσεις και τώρα πια η Γεωργία δηλώνει και μοντέλο εσωρούχων. Έχει συμμετάσχει και σε διαφημίσεις. Καλή ώρα για το show που συμμετέχει (συμβουλή: έχε ένα μπουκάλι νερό δίπλα σου):



Βέβαια, ίσως χρειαστείς δύο μπουκάλια νερό όταν την δεις έτσι:



Υ.Γ 1: Μοιάζει απίστευτα με την Κιμ Καρντάσιαν, αλλά -πίστεψέ με, έχω εντρυφήσει στο θέμα- έχει πολύ καλύτερο σώμα.



Υ.Γ 2: Δες οπωσδήποτε την απύθμενη σε όγκο συλλογή (34) φωτογραφιών από τα αναρίθμητα shootings που μας έχει χαρίσει.

Υ.Γ 3: Αν θες να μαθαίνεις από πρώτο χέρι για εκείνη τότε ή κάνε Like στην σελιδα της στο Facebook, ή κάντην follow στο twitter της ή τέλος βάλε το προσωπικό της blog στα bookmark σου. Ψηλά ψηλά.


Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου