Demy - «Φοβόμουν μην φύγω χωρίς βραβείο»


demy
Η Demy φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Μίλα και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα Mad Video Music Awards της περασμένης Τετάρτης, όπου έκανε την έκπληξη κερδίζοντας τρία βραβεία (ενώ ήταν υποψήφια για έξι!). Ακολουθούν οι χαρακτηριστικότερες δηλώσεις της:

Την επηρέαζουν τα αρνητικά σχόλια για τις στυλιστικές της προτιμήσεις; «Υπάρχουν ένα σωρό εκπομπές που μιλάνε για τα ρούχα και τι φόρεσα χθες, αλλά εγώ δεν πολύ ασχολούμαι. Δηλαδή έχω ακούσει και αρνητικά σχόλια και "Γιατί ντύθηκε πάλι μέχρι το λαιμό" αλλά δεΝ επηρεάζομαι καθόλου από αυτά».

Περίμενε ότι θα κέρδιζε τρία βραβεία; «Όχι. Η αλήθεια είναι ότι ήταν έξι οι υποψηφιότητες και περίμενα ότι το τραγούδι "Ζωγραφιά" θα πάρει κάτι, όπως και πήρε τελικά 2 μαζί με τον Μηδενιστή, αλλά μέχρι εκεί. Τα τρία ήταν φανταστικά! (…) Είχα άγχος για τα βραβεία περισσότερο. Δηλαδή φοβόμουν με την ιδέα ότι μπορεί φύγω με μηδέν στα έξι».

Τι δήλωσε για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας στην οποία συμμετέχει, τον Πάρη Κασιδόκωστα, με τον οποίο πριν λίγο καιρό οι φήμες -που η ίδια είχε διαψεύσει κατηγορηματικά- την ήθελαν ζευγάρι; «Έχουμε όλοι μια πολύ στενή σχέση μεταξύ μας. Ο Πάρης αυτό που κάνει το αγαπάει πάρα πολύ και είναι πολύ ενθουσιώδης και μας δίνει ιδέες, ακούει τις δικές μας, κάνει παρατηρήσεις, διορθώσεις, έχουμε αυτή τη σχέση όλοι μεταξύ μας».
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου