Άκης Πετρετζίκης - Όσα δήλωσε για τη Demy


Άκης Πετρετζίκης R
Ο νικητής του πρώτου Mega «Master Chef» και μάγειρας στο «Πρωινό mou» μιλάει στο "TV Έθνος", μεταξύ άλλων, για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Demy.

«Ήταν μια απίστευτα καλή χρονιά για μένα» δηλώνει αρχικά ο 26χρονος σεφ κάνοντας τον απολογισμό για την σεζόν που τελειώνει και συνεχίζει: «Αυτό που μου συμβαίνει είναι ονειρικό! Και είναι ακόμα καλύτερο από αυτό που ονειρευόμουν. Το λέω αυτό γιατί, εκτός από το "Πρωινό Mou", ταυτόχρονα κάθε βράδυ δουλεύω ως σεφ και σε ένα πολύ καλό γαλλικό εστιατόριο, και πραγματικά αυτό είναι κάτι που με ενθουσιάζει».

Ωστόσο, η προσωπική του ζωή δεν πάει, όπως λέει ο ίδιος, τόσο καλά: «Στα προσωπικά μου ζω έναν εφιάλτη: Το πόσο δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με εμένα έχει καταντήσει πια αστείο» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ απαντά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Demy, λέγοντας: «Με την Demy είμαστε φίλοι εδώ και έναν χρόνο. Πηγαίνουμε για καφέ, για φαγητό, σινεμά, κάνουμε παρέα, αλλά δεν υπάρχει κάτι πέρα από αυτό. Τώρα, το πώς προέκυψαν όλα αυτά δεν ξέρω. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι αποφάσισαν αυτήν την εποχή να ασχοληθούν μαζί μας και να βγάλουν προς τα έξω τον υποτιθέμενο έρωτά μας». Και, με τον δημοσιογράφο να επιμένει ρωτώντας τον αν αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένος, ο Άκης Πετρετζίκης τονίζει: «Δυστυχώς, δεν είμαι ερωτευμένος, γιατί δεν προλαβαίνω». Αυτό όμως σημαίνει ότι θα «έκλεινε την πόρτα» σε έναν μεγάλο έρωτα που μπορεί να βρισκόταν μπροστά του αυτή την περίοδο; «Αν είναι να έρθει ένας τόσο δυνατός έρωτας που θα με ταρακουνήσει για τα καλά και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μου, πάει να πει ότι θα το αξίζει όλο αυτό, και τότε όχι μόνο δεν θα του κλείσω την πόρτα, αλλά θα του πω και “καλώς ήρθες!”» απαντά ο ίδιος.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου