Η Μπαρ Ραφαέλι Είναι Οπαδός Της Μακάμπι - Ευκαιρία ψάχναμε να την ξαναδούμε


Μακάμπι – Παναθηναϊκός. Τρίτο ματς της σειράς, με την Μακάμπι να προηγείται και να έχει σπάσει το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού. Το Για ντε Λιάου ασφυκτικά γεμάτο. Δεν πέφτει καρφίτσα. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να γυρίσει το ματς. Κρίσιμο time out. Οι παλμοί χτυπούν κόκκινο. Ο σκηνοθέτης αποφασίζει να δείξει πλάνα από γυναίκες της κερκίδας. Δείχνει την Μπαρ Ραφάελι. Οι παλμοί ανεβαίνουν στον κύβο. Αυτό είναι το προνόμιο του Αγγέλου από το Ισραήλ. Να σου μαγνητίζει το βλέμμα και να σταματάει την λειτουργία του εγκεφάλου για μερικές μονάδες του χρόνου.



Η Μπαρ Ραφαέλι είναι η γυναίκα που με το αγαλματένιο κορμί της κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Και όπως έχουμε πει, ο Λίο είναι τύπος που μας έχει αποδείξει ότι δεν επιλέγει ό,τι και ό,τι, δεν επιλέγει στην τύχη (Ζιζέλ, Μπλέικ Λάιβλι, Έριν Χέδερτον είναι μερικές από τις πρώην). Μόνο τα καλύτερα επιλέγει να έχει δίπλα του και ένα από αυτά ήταν και η Μπαρ στο ξεκίνημα της. Έχει διορατικό μάτι και πολύ καλό ραντάρ αν μην τι άλλο ο Λίο.



Από τότε (2005 και εκείνη σε ηλικία 19 ετών) άρχισε μία πορεία κάτι παραπάνω από ανοδική. Φωτογραφήσεις, πασαρέλες και όλο και περισσότερα βλέμματα να μαγνητίζονται από το υπέρλαμπρο πρόσωπό με τις φακίδες γύρω από την μύτη. Ποιος είπε ότι οι φακίδες δεν είναι σέξι; Όποιος το είπε να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Έτσι μπράβο. Κανείς.



Την ομορφιά της και το αισθησιακό της κορμί δεν θα μπορούσαν να μην εκτιμήσουν τα λαγωνικά της Victoria's Secret που την έχρισαν Άγγελό τους. Την πήραν, της έβαλαν φτερά και την άφησαν να προκαλέσει πολλαπλά εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό. Εκείνη παρ’ όλα αυτά δεν έκανε τίποτα. Απλά περπατούσε.



Και εκεί είναι που την είδαν τα άλλα λαγωνικά, αυτή την φορά του Sports Illustrated και της έδωσαν το εξώφυλλο του 2009. Την πήραν, την πέταξαν σε μία εξωτική παραλία. Δεν της έδωσαν νερό ή φαγητό. Μόνο μερικά μαγιό για να αλλάζει, και την φωτογράφησαν.





Αλλά η Μπαρ δεν μάσησε. Ισραηλινή είναι, και εκεί τα κορίτσια μόλις φτάσουν τα 18 πηγαίνουν στρατό. Βέβαια, σκέψου λίγο αυτό το ντελικάτο κορμί, αυτή την χαριτωμένη φάτσα με τις φακιδούλες (με λίγα λόγια αυτή την καρακαλόνα) να σέρνεται σε λάσπες και να κάνει push ups. Ποτέ! Έτσι σκέφτηκε και εκείνη για τον εαυτό της και πήγε, παντρεύτηκε για να το αποφύγει. Μα τέτοια γυναίκα στον στρατό; Πάνε καλά;



Υ.Γ.: Αν θες να βλέπεις ακόμα περισσότερες φωτογραφίες directly από την ίδια τότε ακολούθησέ την στο twitter .
























Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου