Την Κυριακή το ΑΕΚ-ΟΦΗ


Την προσεχή (26/2) Κυριακή θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το εξ αναβολής παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, για την 22η αγωνιστική, όπως ανακοίνωσε η Super League.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, υπό τον φόβο επεισοδίων από οπαδούς της «Ένωσης», για το γεγονός ότι η τελευταία δεν είχε σφραγίσει τα εισιτήρια και ως εκ τούτου θα αγωνιζόταν κεκλεισμένων των θυρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το Σαββατοκύριακο λογικά δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα, καθώς η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην αναστολή της 23ης αγωνιστικής, αντιδρώντας στην ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου αλλά και στην καθυστέρηση σύναψης χορηγικής συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ.

Πάντως, δεδομένου ότι η αναβολή της 23ης αγωνιστικής είναι «προειδοποιητικού χαρακτήρα», μπορεί και να φέρει... τούμπα τα πράγματα.

«Ανακοινώνεται ότι λόγω της αναβολής από τη ΓΓΑ για λόγους Δημόσιας Τάξης του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Super League αλλά και των συμβατικών και κανονιστικών υποχρεώσεων προς τους εταίρους της Super League, ο συγκεκριμένος αγώνας ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:30» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου