Κατερίνα Ζαρίφη - Δεν θα είναι τελικά «Μες την καλή χαρά»;


Κατερίνα Ζαρίφη new 1
Δεν θα είναι στην ομάδα της εκπομπής «Μες την καλή χαρά» η Κατερίνα Ζαρίφη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης».

Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια αρνήθηκε τελικά την πρόταση να βρίσκεται στη συγκεκριμένη εκπομπή είναι πως οι ιθύνοντες του καναλιού της  ζήτησαν να εμφανιστεί στην εκπομπή τη δεύτερη εβδομάδα και όχι από την πρώτη, κίνηση που η ίδια δεν την θεώρησε ωφέλιμη για το πρόσωπό της.

Δυο είναι τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το γεγονός αυτό. Από τη μια πλευρά είναι οι τρίμηνες συμβάσεις που θα υπογράψουν όλοι οι παρουσιαστές, ανάμεσά του και η Ναταλία Γερμανού : Η σύμβαση της Κατερίνας Ζαρίφη έπρεπε να ξεκινήσει λίγο αργότερα και να τελειώνει με το τέλος του 2011. Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με τις φήμες πως το κανάλι της Κάντζας ήθελε να δοκιμάσει ως δίδυμο την Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαβασιλείου και αν τα νούμερα τηλεθέασης πήγαιναν καλά, ενδεχομένως η Κατερίνα Ζαρίφη να μην έμπαινε ποτέ στην παρέα.

Την περασμένη εβδομάδα πάντως η Κατερίνα είχε δώσει τα χέρια με τους υπεύθυνους του σταθμού και ήταν πολύ χαρούμενη που θα συνεργαζόταν με τη Ναταλία Γερμανού.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου