«Είμαι ακόμη στην προσπάθεια»

Η Μαριάντα Πιερίδη ανεβαίνει ξανά στο ρινγκ του τραγουδιού και δηλώνει πανέτοιμη να ρίξει «μπουνιές» σε όποιον την ενοχλεί. Ως τη στιγμή που πιάνει το ραδιοφωνικό μικρόφωνο του Sfera, αλλάζει και σε ταράζει με το πιο φευγάτο νάζι.

Το καινούργιο σου τραγούδι λέγεται «2 σε 1». Όπως λέμε εμ σαμπού, εμ κοντίσιονερ; «Αυτό ακριβώς λέει και ο Όμινους μέσα στο τραγούδι που ραπάρει. Καμία σχέση με σαμπουάν».

Δύο άνθρωποι λοιπόν που γίνονται ένα. Κάτι που στη δική σου περίπτωση, μολονότι είσαι πολύ νέα, έχει γίνει ήδη δύο φορές με γάμο και άλλη μία τώρα με σχέση. «Στην προσπάθεια είμαι ακόμη, μη φανταστείς. Τέσσερις μήνες κράτησε ο ένας γάμος και έξι ο άλλος».

Και με τα δώρα τι έκανες; «Τα χάριζα κάθε φορά στους άντρες μου. Γι’ αυτό και τρενάρω την επισημοποίηση του τρίτου, γιατί φοβάμαι ότι πάσχω τελικά από το σύνδρομο του “Η νύφη το ’σκασε”».

Εμπρός στο δρόμο της Μαρίας Σολωμού, που δήλωσε «μου αρέσει να λυσσάνε για τον Πάνο»; «Για τον Δημήτρη δεν λυσσάνε μόνο γυναίκες, λυσσάνε και άντρες. Και δεν με χαλάει καθόλου. Kολακεύομαι όταν βλέπω να αρέσει. Εκτός κι αν δω κάποια ή κάποιον να του την πέφτει. Αν και, τώρα που το λες, μια φορά σταμάτησα κάποιον στο παρά πέντε από το να τον χουφτώσει...».

Υπάρχουν άνθρωποι που θα τους την έσκαγες στη μούρη; «Εύκολα. Και μιλάω για άτομα μέσα από τη δουλειά μας. Όταν κάποιος με ενοχλεί σταθερά και επαναλαμβανόμενα, αν δεν το βγάλω από μέσα μου, θα σκάσω».
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου