Ελεονώρα Μελέτη: Το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με τον ΑΝΤ1.

«Με τον ΑΝΤ1 είχα κρατήσει επαφές από την πρώτη χρονιά που έφυγα, με ανθρώπους που μιλούσαμε καθημερινά. Είχε βγει η αίσθηση ότι είχα αποχωρήσει επεισοδιακά, δεν ήταν όμως έτσι. Έφυγα με συνοπτικές διαδικασίες. Θυμάμαι ότι είχα εκφράσει την επιθυμία να φύγω από τον Μάιο. Είχαμε έναν κύκλο συζητήσεων κι επαφών μέχρι τον Ιούλιο. Μέσα από το νοσοκομείο είχα εκφράσει την επιθυμία μου να μη συνεχίσω, όχι στο κανάλι, αλλά στον “Πρωινό Καφέ”. Αλλά από εκεί κι έπειτα, μιλώντας με το κανάλι και γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι να διαθέσει για την επόμενη χρονιά, προς τιμήν τους σεβάστηκαν το γεγονός ότι θα με είχαν σε αχρηστία και έτσι με αποδέσμευσαν από το συμβόλαιό μου, που ήταν πολύ δεσμευτικό. (...) Υπήρξαν άνθρωποι που μου έκαναν τη ζωή αβίωτη, δεν ήταν όμως σε καίριες θέσεις. (...) Ναι, το ότι μου έκαναν τη ζωή πατίνι ισχύει και δεν θα το πάρω πίσω αυτό» κατέληξε.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου