Τους έκανε τέσσερις, Σισέ ο επόμενος

Μετά τους Σέναντ Λούλιτς και Αμπντουλάι Κονκό, η Λάτσιο ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή πορτιέρο, Φεντερίκο Μαρκέτι και του αμυντικού, Μάριους Στανκεβίτσιους. Τζιμπρίλ Σισέ ο επόμενος.

Συνεχίζεται δυναμικά η ενίσχυση της Λάτσιο ενόψει της νέας σεζόν. Οι Μπιανκοσελέστι ανακοίνωσαν τον Μαρκέτι και τον Στανκεβίτσιους ενώ είχαν προηγηθεί οι Λούλιτς και Κονκό. «Η Λάτσιο ανακοινώνει ότι υπέγραψε ο Φεντερίκο Μαρκέτι, ενώ αποκτήθηκε ο Στανκεβίτσιους από την Σαμπντόρια». Τα μεταγραφικά νέα δεν σταματούν εκεί για την ομάδα του Εντι Ρέγια, ο οποίος μετά τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να έχει υπό τις οδηγίες του και τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ. Οπως αναφέρεται, οι Ιταλοί θα βάλουν στον λογαριασμό των Πρασίνων 5,8 εκατ. και ο Γάλλος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ. Η άφιξη του 29χρονου λογικά θα σπρώξει εκτός ομάδας τον Σέρτζιο Φλόκαρι.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου