Δημήτρης Καμπουράκης: «Πηδάω από τα 17!»


Δηλώσεις για τις προσωπικές τους στιγμές στον αέρα της εκπομπής τους έκανε σήμερα στο πρωί το ενημερωτικό δίδυμο του Mega. Είναι γνωστό ότι πέρα από την ενημέρωση οι Καμπουράκης-Οικονομέας προσφέρουν και μικρές δόσεις γέλιου καθώς φημίζονται για το χιούμορ τους.

Από τις βουτιές στο νερό, στα σεξουαλικά υπονοούμενα πέρασε η κουβέντα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή με αφορμή μια απευθείας σύνδεση με ένα πάρκο ψυχαγωγίας και τις βουτιές των λουόμενων από ψηλά.

Όταν τελείωσε η σύνδεση και ολοκληρώθηκε το θέμα, ο Γιώργος Οικονομέας είπε πως το ύψος του νερού μέσα στην πισίνα που πέφτουν οι επισκέπτες είναι πολύ μικρό. «Μα πώς δεν χτυπάνε, πέφτοντας μέσα; Πρέπει να βάλουν πιο πολύ νερό και να μεγαλώσει το ύψος… Τι να πω, δεν ξέρω κιόλας… Μήπως να πηδούσαν και από πιο ψηλά; Εσύ, για παράδειγμα, πηδάς από πιο ψηλά; Πηδάς από τα 15;», ρώτησε τον Δημήτρη Καμπουράκη, εννοώντας φυσικά τα 15 μέτρα και εκείνος απάντησε αφήνοντας υπονοούμενα ως εξής: «Από τα 17». «Τι; Μέτρα;», ρωτάει όλο δήθεν απορία ο Οικονομέας. «Όχι! Χρόνια!», είπε ο Καμπουράκης. «Αααα…. Γιατί δύο μέτρα δεν έχουν μεγάλη διαφορά…», συμπλήρωσε ο Οικονομέας, με τον Καμπουράκη να καταλήγει…: «Ναι αλλά δύο χρόνια έχουν διαφορά και μάλιστα μεγάλη…».

Τι δηλώσεις είναι αυτές κ. Καμπουράκη; Μας σοκάρετε!!

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου