Ανακοινωθηκε η αποκτηση του Κοντοε


Στη δεύτερη μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε τον Γιάννη Κοντοέ।

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοντοέ για έναρξη συμβολαίου από την 1/7/2011 έως τις 30/6/2014", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για τον ακραίο μπακ.

"Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ εκφράστηκε, σχεδόν, από το τέλος του πρώτου γύρου. Αλλά συζητήσεις, με ουσιαστική πρόταση, γινόντουσαν τον τελευταίο μήνα. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση που πήρε, γιατί είναι γέννημα θρέμμα Νεοσμυρνιώτης… Όμως, ήταν ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Αν δεν πίστευε ότι μπορεί να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, δεν θα πήγαινε", τόνισε μεταξύ άλλων ο μάνατζερ του Κοντοέ, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

Ο 25χρονος (24/05/1986) Γιάννης Κοντοές άρχισε την καριέρα του στον Αγιο Δημήτριο, έπαιξε στον Αθηναϊκό και τον Φωστήρα και μεταπήδησε τον Πανιώνιο το 2006 έχοντας μέχρι φέτος 79 συμμετοχές.


Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου