Νηπιαγωγός στη Μεσσηνία φίμωνε νήπια!

Απίστευτη καταγγελία για μία νηπιαγωγό στη Μεσσηνία, η οποία φέρεται να επέδειξε απίστευτη σκληρότητα καθώς φίμωνε τα νήπια με χαρτοταινία και στη συνέχεια τα απομόνωνε σε ξεχωριστή αίθουσα!


Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, μια νηπιαγωγός στο 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, εφάρμοζε παιδαγωγικά συστήματα προηγούμενων αιώνων.

Οι πρώτες καταγγελίες έγιναν τηλεφωνικώς προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε επίσημη αναφορά της προϊσταμένης του νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους και τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Νίκο Κλάδη, δόθηκε εντολή τόσο από τον ίδιο όσο και από τον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Πέτρο Μισθό, να συνεχιστεί η έρευνα του θέματος από τον άμεσο προϊστάμενο του γραφείου της περιοχής.

Στη νηπιαγωγό, που βρισκόταν στη διαδικασία της μονιμοποίησης, επιβλήθηκε η τιμωρία της αναστολής άσκησης καθηκόντων για 15 ημέρες.

"Με την απόφαση αυτή ελπίζουμε να ηρεμήσουν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς", σημείωσε ο κ. Κλάδης, ο οποίος τόνισε ότι κάθε καταγγελία ερευνάται.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου