Προοριζει Λετο για αντι-Βαργκας η Φιορεντινα


Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο είχε ο αθλητικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο στη Λατινική Αμερική, προκειμένου να δουν τις προθέσεις του άσου των "πράσινων" ο οποίος προορίζεται ως αντικαταστάτης του Μανουέλ Βάργκας στους "βιόλα"।

Ο Σεμπαστιάν Λέτο φέρεται πως είναι ένας από τους βασικούς παίκτες που θα παραχωρηθούν την φετινή χρονιά και ήδη εδώ και πολύ καιρό, η Φιορεντίνα τον έχει βάλει στο στόχαστρο της.

Ο Αργεντίνος άσος του Παναθηναϊκού ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων ωστόσο εμπράκτως οι "βιόλα" φέρεται να βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις μέσω συνάντησης με τον μάνατζέρ του।

Στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ο αθλητικός διευθυντής Πανταλέο Κορβίνο, είχε μεταβεί σε ένα ταξίδι στην Λατινική Αμερική παρακολουθώντας στόχους και έχοντας συναντήσεις με μάνατζερ υποψήφιων στόχων από Αργεντινή, Βραζιλία και Ουρουγουάη.

Στο διάστημα αυτό, ο Κορβίνο συναντήθηκε στο Μπουένος Άιρες με τον ατζέντη του Αργεντινού μέσου του Παναθηναϊκού, Φερνάντο Κοσεντίνο.

Ο εκπρόσωπος των "βιόλα" διαμήνυσε στον ατζέντη του Λέτο, πως η Φιορεντίνα "καλοβλέπει" την περίπτωσή του, αφού πολύ σύντομα θα παραχωρηθεί ο Μανουέλ Βάργκας.

Ο αριστερός μεσοεπιθετικός της ιταλικής ομάδας είναι στόχος της Λίβερπουλ που πολύ σύντομα δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Χιλιάνου.

Μέσα στην εβδομάδα ο Πανταλέο Κορβίνο δεν αποκλείεται και επίσημα να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά τόσο του παίκτη όσο και του Παναθηναϊκού να είναι σε στάση αναμονής.












Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου