Κάρολος Παπούλιας - Αποχώρησε από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης


Κάρολος Παπούλιας new
Η παρουσία διαδηλωτών στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την 28η Οκτωβρίου ήταν ο λόγος που αποχώρησε εμφανώς ενοχλημένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές οι οποίοι προσπάθησαν με υβριστικά συνθήμτα να πλησιάσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να διαμαρτυρηθούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία απάντησε άμεσα στη διαμαρτυρία κλείνοντας τον δρόμο με κλούβες, ώστε να εμποδίσει τους διαδηλωτές να φτάσουν στην εξέδρα των επισήμων.

Ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε τη λύπη του και την απογοήτευσή του γι’ αυτήν την εξέλιξη. «Δεν  θέλω να αποχωρήσω. Ήρθα εδώ να τιμήσω την πόλη και την ημέρα. Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι ντροπή να με λένε Παπούλια προδότη. Δεκαπέντε χρονών ήμουν αντάρτης και πολεμούσα τους Γερμανούς και τον ναζισμό. Είναι μια μικρή απαράδεκτη μειοψηφία που αμαυρώνει την ημέρα» επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου