Οι «εύκολες» γυναίκες κάνουν… μπαμ! Πώς θα τις ξεχωρίσεις;



Μπορείς να καταλάβεις από την πρώτη ματιά αν μια γυναίκα είναι “εύκολη”; Κι όμως! Αυτό υποστηρίζει πρόσφατη Βρετανική έρευνα.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι αναλογίες του σώματος μπορούν να αποκαλύψουν πόσο $eξουαλικά ενεργή είναι.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Λιντς που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of $exual Behaviour, το σημείο του σώματος που φαίνεται να συνδέεται άμεσα με τις $eξουαλικές επιλογές είναι η γυναικεία λεκάνη.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!


Συγκεκριμένα, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που έχουν πιο ανοιχτή λεκάνη είναι πιο πιθανό να προτιμήσουν το $εξ της μιας βραδιάς (0ne-night stand) ενώ έχουν την τάση να αλλάζουν περισσότερους εpωτικούς συντρόφους. Μάλιστα, αυτή η θεωρία έχει καθαρά βιολογική βάση, αφού οι γυναίκες με μεγάλη λεκάνη, υποσυνείδητα δεν φοβούνται τη γέννα.

Οσο για το ιδανικό μέγεθος λεκάνης, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι πιο απελευθερωμένες $eξουαλικά γυναίκες είναι αυτές στις οποίες η απόσταση μεταξύ των δύο οστών της λεκάνης ξεπερνά τα 35 εκατοστά. Οπως διευκρινίζουν οι επιστήμονες, η διαπίστωση αυτή, συνδέεται άμεσα με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, την ικανότητά μας να περπατάμε και την ικανότητα των γυναικών να γεννούν χωρίς δυσκολία ένα παιδί.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου