Στους δρόμους (ξανά) οι συνταξιούχοι (pics)

Στους δρόμους (ξανά) οι συνταξιούχοι (pics-vid)
Η κυβέρνηση ζητά ψήφο εμπιστοσύνης και οι συνταξιούχοι να… ζήσουν -«Καμία περικοπή στις συντάξεις και άμεση επαναφορά των δώρων» λένε δίνοντας το «παρών» στο συλλαλητήριο
Στους δρόμους βγήκαν για άλλη μία φορά οι συνταξιούχοι, οι οποίοι βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται συνεχώς. Αυτή την ώρα, όλες οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος, ζητώντας να μπει τέλος επιτέλους στην περικοπή των συντάξεων, αλλά και να γίνει άμεση επαναφορά των δώρων.
DSC 4084
Οι συνταξιούχοι, οι οποίοι δίνουν το "παρών" στο παναττικό συλλαλητήριο αναμένεται να πορευτούν προς το Μέγαρο Μαξίμου.KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
1
Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου έχει διακοπεί. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα κεντρικά αιτήματα των συνταξιούχων είναι:
Καμία περικοπή σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, άμεση επαναφορά των δώρων και του επιδόματος αδείας για όλους.
Επίσης, επαναφορά του ΕΚΑΣ στους κάτω από 65 χρόνων. Αμεση έκδοση κύριων και επικουρικών συντάξεων. Επαναφορά των προγραμμάτων λουτροθεραπειών και κοινωνικού τουρισμού. Αμεση συνταξιοδότηση στους επαγγελματίες που θεμελιώνουν δικαίωμα.
Κάλυψη σε φάρμακα, ιατρικές εξετάσεις, θεραπεία δωρεάν σε όσους το έχουν ανάγκη, χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα.
πηγή: newsbomb.gr
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου