Σοβαρό ατύχημα στη Formula 1 - Αγωνία για Μπιάνκι (pics-video)


Σοβαρό ατύχημα o Μπιανκί (pics-video)




























KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας δεν είχε το τέλος που όλοι θα περίμεναν. Σαμπάνιες και πανηγυρισμοί δεν υπήρχαν καθώς η αγωνία για την κατάσταση του Μπιανκί ήταν έντονη.
Στον 47ο γύρο βγήκε για δεύτερη φορά στον αγώνα κόκκινη σημαία και αυτό ουσιαστικά σήμανε το τέλος. Ο Γάλλος πιλότος της Μαρούσια έπεσε πάνω στον γερανό που είχε φτάσει στο σημείο που είχε εγκαταλείψει ο Σούτιλ. Ο Μπιανκί φαίνεται πως τραυματίστηκε σοβαρά καθώς επιστρατεύτηκε το ελικόπτερο για να γίνει η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 25χρονος ήταν αναίσθητος. Το ελικόπτερο δεν κατάφερε λόγω των καιρικών συνθηκών να απογειωθεί και τελικά ο Μπιανκί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 
Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμα. «Παγωμάρα» επικρατούσε κατά τη διάρκεια της απονομής με τον Χάμιλτον να εκφράζει την ανησυχία του για την κατάσταση της υγείας του Γάλλου. 


               



               

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου