Απόλυτος οργασμός: 5 αλήθειες που θα σας αφήσουν άφωνους!

Απόλυτος οργασμός: 5 αλήθειες που θα σας αφήσουν άφωνους
Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί ένας οργασμός κατά την σεξουαλική επαφή είναι η αιτία που το σεξ αποτελεί βασικό πυλώνα της ανθρώπινης ικανοποίησης τόσο σε βιολογικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.
Αν και υπάρχει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το "σημείο G", το "σημείο O", το "σημείο CUV" και γενικά οποιαδήποτε άλλη μέθοδο που μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε σε οργασμό, υπάρχουν και ορισμένες αλήθειες που πιθανότατα δεν γνωρίζετε σχετικά με τον οργασμό.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Δείτε 5 αλήθειες για τον οργασμό που σίγουρα δεν ξέρατε:
Τα βρέφη διεγείρονται σεξουαλικά ακόμα και μέσα στη μήτρα
Ο αυνανισμός για τους άνδρες μπορεί να αρχίσει ήδη από τη μήτρα. Παρά το γεγονός ότι τα βρέφη και των δύο φύλων είναι γνωστό ότι αυνανίζονται στη μήτρα, τα αγόρια είναι τα μόνα που μπορούν να "εντοπιστούν" μέσω των υπερήχων. Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Ultrasound Medicine, οι επιστήμονες ερευνητές βρήκαν "το χέρι (ενός εμβρύου) να πιάνει το πέος του με τρόπο που μοιάζει με κινήσεις αυνανισμού".
Δεν χρειάζεστε γεννητικά όργανα για να φτάσετε σε οργασμό
Παρά την γενική πεποίθηση περί του αντιθέτου, ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη τα γεννητικά του όργανα για να φτάσει σε οργασμό. Άτομα με τραυματισμούς ή κακώσεις στην σπονδυλική στήλη και το νωτιαίο μυελό (παραπληγικοί, τετραπληγικοί) είναι σύνηθες να αναπτύσσουν μια πολύ συγκεκριμένη και πολύ ευαίσθητη περιοχή στο σώμα τους, ακριβώς δίπλα από το σημείο που έχουν υποστεί την βλάβη. Ο ερεθισμός αυτού του σημείου μπορεί να τους προκαλέσει εγκεφαλικό οργασμό επειδή πρόκειται για μία διαδικασία όπου δεν είναι παρά ένα αντανακλαστικό του αυτόνομου νευρικού συστήματος. Αυτό είναι το τμήμα του νευρικού συστήματος που ασχολείται με πράγματα που δεν τα ελέγχουμε συνειδητά -όπως η πέψη, ο καρδιακός παλμός και σεξουαλική διέγερση- και τα οποία είναι αντανακλαστικά του αυτόνομου νευρικού συστήματος.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Είναι δυνατό να έχει οργασμό ένας νεκρός
Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση που κάποιος άνθρωπος είναι εγκεφαλικά και μόνο νεκρός, αλλά η καρδιά τους χτυπάει ακόμα και τα όργανά του οξυγονώνονται και αιματώνονται κανονικά. Αν κάποιος ερεθίσει το κατάλληλο σημείο είναι εφικτό προκληθεί μία αυτόματη αντίδραση του σώματος που ονομάζεται "αντανακλαστικό του Λαζάρου" και η οποία συμβαίνει μόνο αν οξυγονώνεται ακόμα το ιερό νεύρο.
Ο οργασμός μπορεί να γιατρέψει τον λόξιγκα
Έχει καταγραφεί η περίπτωση ενός άνδρα στο Ισραήλ που έπασχε από σοβαρή περίπτωση λόξιγκα, μέχρι που έκανε σεξ με τη γυναίκα του και έγινε καλά! Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε από τον γιατρό του σε ένα καναδική ιατρική επιθεώρηση, αναφέρεται ότι όσοι πάσχουν από έντονο και επίμονο λόξιγκα μπορούν να δοκιμάσουν τον αυνανισμό ως μέσο λύσης. Δεν έχει γίνει, ωστόσο, γνωστός ο ακριβής λόγος που το σεξ βοήθησε τον συγκεκριμένο άνθρωπο να θεραπεύσει το έντονο πρόβλημα λόξιγκα που είχε.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Το σπέρμα μπορεί να εκτοξευθεί από το ανδρικό μόριο σε απόσταση έως και 2,4 μέτρα
Σε έρευνα του δρ Alfred Kinsley επάνω σε 300 άντρες σχετικά με το αν η ταχύτητα με την οποία εξέρχεται το σπέρμα από το ανδρικό μόριο παίζει ρόλο στην γονιμότητα των ζευγαριών, διαπιστώθηκε ότι στο 75% των συμμετεχόντων το σπέρμα απλά βγήκε έξω από το πέος, αλλά καταγράφηκε και ένα άτομο που το σπέρμα του έφτασε σε απόσταση 2,4 μέτρων μακριά!

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου